2021-02-08 154 views
好味指數😋😋😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗🤗又一間好有heart 嘅黃店將於2月底結業啦😭😭😭呢間店嘅人情味同心思十足,每一杯凍飲都會畫公仔,每一杯熱飲都會寫message,店員又有禮貌又真誠... 今次唔係等咗好耐,Lucky me 🤪🍴芝士石榴茉莉綠茶加珍珠微甜微冰($38)呢度嘅嘢飲係即叫即沖,而且係用「真 · 鮮果」整嘅,唔係一般手沖茶店咁落糖漿,係會飲到鮮果同有果蓉嘅,茉莉綠茶好清香,同石榴味好夾!珍珠煮得好煙韌,海鹽芝士奶蓋夠厚又濃郁,隔住個杯蓋飲已經滿足唔到我,我直頭要打開個蓋大啖大啖咁飲淨奶蓋,好味到爆!我杯個公仔係「撐住呀 Hope」希望呢間咁有heart 又真材實料嘅茶店可以捲土重來,遲D可以開得返!我都希望自己月底前可以再嚟飲多一次!
好味指數😋😋😋😋😋
回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗🤗
又一間好有heart 嘅黃店將於2月底結業啦😭😭😭

🍴芝士石榴茉莉綠茶加珍珠微甜微冰($38)

芝士石榴茉莉綠茶加珍珠

Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
芝士石榴茉莉綠茶加珍珠