出名既餐廳就多人,少人去既餐廳食材流量唔高,即係唔新鮮。要搵一間少人去,食物了得,服務又好既,真係好難~黎到呢間,完全可以滿足到我。之前去左間又話"米豬蓮"但係就真係麻麻,因為食得唔開心,唯有搵返一間黎補數令自己開心返。呢到午餐大部份都係set,不過豐儉由人,由一百幾十既天婦羅餐,到我食呢個12貫壽司(HK$238)都有好多選擇。12貫壽司係可以自己揀既,都有5-6款係時令魚 (日本紅衫魚,金目鯛,秋刀魚, etc)其他既就係又平又貴。開心既係見到d魚名你係有選擇,唔會係三文魚囉!我呢12件都係我自己好想食既,唔細講總知件件都新鮮好味,擺入口絕對唔會後悔。食具都好靚,最後埋尾既係寒天同埋手打綠茶。雖然好多人都話個綠茶失色左,不過我覺得總好過叫杯咖啡,反而總唔似食日本料理。我好想同埋我估好快會食多次,因為我想試下個鵝肝牛肉飯~

我好想同埋我估好快會食多次,因為我想試下個鵝肝牛肉飯~
前菜, 沙律, 茶碗蒸
十二貫自選壽司set
手打綠茶
Other Info. : waiter 好服務好好, 連行路, 落order同埋上菜都係輕手輕腳, 盡量唔騷擾客人~
2013-11-09
$250 (Lunch)
十二貫自選壽司set