2010-05-11
講返食物先.. 本身自己好鐘意食PIZZA PASTA同沙律.. 基本上食親都會叫 今次叫左個 三文魚沙律勁大份.. 基本上四個人食都食唔晒...! 但係其實係好好食既三文魚肥美新鮮.. 上面好多魚子魚子魚子同好多牛油果.. 而且個SAUCE 好LIGHTd菜都好脆好新鮮 有80分以上!!之後叫左個pizza + 兩個pastapizza方便叫左個 pizza al dente其實只係簡簡單一個雞肉芝士pizza.. 但係 誠意十足因為批底係脆既 但又唔覺得熱氣果隻.. 唔識點形容 而且裡面既cheese 唔只係monzzarella , 仲有feta係裡面而pasta.. 平時叫得太多pasta al dente ,, 而且今次叫左pizza al dente唔想再食雞肉意利.. 所以叫左呢個蝦angel hair,,裡面除左有海蝦同大蝦之外 仲有龍蝦~~ wo.. 好濃味有三種蝦係裡面 而且蝦肉真係唔少.. 個sauce 都係好重龍蝦味 而且十分creamypasta 唔洗講.. 真係裡到al dente.. 十分美味而ravioli 今日係蕃茄sauce.. 想試下.. 裡面有好
基本上食親都會叫 今次叫左個 三文魚沙律
d菜都好脆好新鮮 有80分以上!!
之後叫左個pizza + 兩個pasta
pizza方便叫左個 pizza al dente
其實只係簡簡單一個雞肉芝士pizza.. 但係 誠意十足
因為批底係脆既 但又唔覺得熱氣果隻.. 唔識點形容
裡面除左有海蝦同大蝦之外 仲有龍蝦~~ wo.. 好濃味
而ravioli 今日係蕃茄sauce.. 想試下.. 裡面有好多cheese,,
其實已經好full所以冇乜點掂過呢個..
最後甜品叫左chocolate pudding..
.. d朱古力唔係流出來既.. 係爆出黎!! 嚇死我 熱辣辣 而且好濃味! 正正正
個雪糕食落應該唔係牛奶公司既普通貨式.. 不過唔知係咩黎~ 哈哈
好好味啦總之就!!
------同場加映 港女大鬧soho aldente ----
港女當道 攻陷SOHO
身為女性既我真係感到萬分羞愧.. 而家仲有D唔識講英文既WUBY 去SOHO食飯投訴冇中文MENU.. 太好笑
全餐飯隔離果台係度嘈嘈嘈又話冇中文menu,, 同d外藉waiter又雞同鴨講
對d waiter 態度又差,, 轉頭又自己係度大大聲話人地服務差
根本佢地自己連接受新事物既文化都冇 淨係識投訴
不過呢度真係一個識講中文既waiter都冇.. 我見佢地都一臉無奈..
不過就算係咁 我都覺得呢度d服務一d問題都冇..
而且佢地認客好叻.. 我差唔多3個月冇幫襯都認得我