2023-11-27
朋友介紹我去元朗打邊爐,佢揀咗喺元朗西鐵站附近嘅呢間巴打火鍋店度食, 又有雞煲食又可以打邊爐喎😍😍😍好彩我哋有book位, 我哋平日夜晚時段入去都爆晒棚!餐廳而家做緊優惠,8:30之前入咗可以食一蚊個雞煲仲可以揀唔同辣到添,但唔鍾意食雞煲嘅朋友都可以加$30轉椰子雞煲,餐廳仲有一個優惠係8:30之後入咗可以全單八八折好抵呀,真係好多優惠!我哋兩個人去食一蚊嘅雞煲就可以有半隻雞,四位或以上就可以有一隻雞,我哋兩個人半隻雞都好夠食啊😊😊食完雞煲之後我哋就開始打邊爐啦,我哋首先嗌咗靚牛肉先今次就揀食牛頸脊🤗🤗牛肉好靚呀,難怪啊朋友介紹啦🤤🤤🤤我鍾意食魚,所以我掉咗條新鮮原條鱸魚,$128性價比高!我哋仲叫咗菜同埋一碟丸添仲有好多嘢食呀,但係我哋得兩個人今次就試唔到咁多啦😍😍下次再同一大班朋友嚟再試吓先再我哋仲見到有VIP房 book 㗎有需要嘅朋友可以留意吓啦!巴打火鍋館 (元朗)元朗鳳攸東街9號好順意大廈B座地下3號舖
好彩我哋有book位, 我哋平日夜晚時段入去都爆晒棚!
牛肉好靚呀,難怪啊朋友介紹啦🤤🤤🤤
我鍾意食魚,所以我掉咗條新鮮原條鱸魚,$128性價比高!
我哋仲叫咗菜同埋一碟丸添
巴打火鍋館 (元朗)
元朗鳳攸東街9號好順意大廈B座地下3號舖