2021-10-02
唔係第一次嚟呢度食嘢,因為第一次嚟食嘢嗰陣發現原來呢度有live band,仲會邀請生日嘅朋友仔環繞餐廳一圈,比全場食客同佢歡呼,真係好正啊,好能夠帶到氣氛,當時唔係自己朋友生日都好興奮。所以今次一定要帶朋友仔過嚟,幫佢慶祝生日。預先已經擺低咗個蛋糕喺度,職員好好好有禮貌。佢哋最出名嘅豬手~一定要食,職員拎出嚟俾你影完相之後,佢先至幫你切,好細心。皮好脆,而且都幾大隻,適合2-3人食,好好食,而且配有酸菜,好好食呀不過唔知點形容🤣🤣🤣其他小食中規中矩,正常西餐。去到live band出場,佢哋會突然播生日歌,當時我朋友聽到生日歌叫其他生日嘅朋友仔出嚟,已經嚇死佢哋🤣由於我兩位朋友仔都比較怕羞,職員唔使佢哋一齊唱歌,只係行一圈接受大家拍手👏🏻 所以佢哋好享受但係講返都話好開心!真心呢到搞生日好正!