2020-12-09 63 views
一直book mark左呢度食酸菜魚,但因為疫情關係,少咗出關食飯,今日難得同埋個志同道合嘅朋友一齊嚟,大家都好期待呀!而家食好嘢,好多時都會貢上商廈搵食,呢度燈光光猛、環境整潔、好多卡座位,部份玻璃窗仲睇到海景view 添😍必食嘅一定係酸菜魚,我哋兩個人嗌左個細分另外加咗萵筍、 藕片同寬粉。侍應端上好大盤酸菜魚,賣相好靚、顏色鮮艷吸睛,香辣味撲鼻而來。酸菜魚我哋叫咗正常辣度,湯底有好多唔同嘅配料而成,辣味層次豐富,味道平衡,萵筍,蓮藕爽脆,又索曬味。寬粉同酸菜魚係絕配,寬粉入口滑身又煙韌。小食叫左個上上簽,好似大雜燴咁,每款食物都可以試下。食物由竹籤穿着,浸係個秘製湯底凍食嘅。飲品點左杯芒果梳打特飲,清香解喝。呢一餐滿足到我哋黎之前嘅期望,一定有下次。
飲品點左杯芒果梳打特飲,清香解喝。
呢一餐滿足到我哋黎之前嘅期望,一定有下次。