2022-12-14
🤓同frd去左海港城到覓食,😋見到呢一間環境幾好嘅韓國餐廳‼️就入左嚟食,好正好chill好有驚喜🤩🫶🏻✨韓國蜆肉飯 $165呢個蜆肉飯好有韓國嘅特色,🫠個飯壓到好似薄餅咁,少少辣,啲蜆肉好多,食落好香,啲蝦都煎到脆脆地,幾彈牙😍😍👍🏻✨燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜 $228個黑毛豬白切肉軟林林,加埋啲生菜一齊食,真係好有韓國嘅風味,好想去返韓國一轉啊✌🏻🤣✨濟州柑橘乳酪 $68乳酪味好出,酸酸地咁好fresh🤣,同時有啲柑橘🍊咬下,唔錯😋💗,有夏日嘅感覺!✨夢幻紫薯牛奶 $48杯紫薯牛奶一望落去就有好夢幻嘅感覺,紫色咁樣好有少女心,啲牛奶好滑,加埋冷淡嘅紫薯味,甜甜地好正🤓💗✨提拉米蘇 $68咖啡味好出,🌟但係唔會太creamy,又甜又苦,控制得啱啱好💗👍🏻༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶
✨韓國蜆肉飯 $165
✨燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜 $228