2022-04-29
喺YOHO Mall食嘢食到悶悶地,慢慢行去另一個食肆集中地鳳攸南街搵食。啱啱午膳時間,餐廳剛開門營業,我地被餐廳嘅清新、田園風格吸到住,決定入去試吓先。餐廳空間唔太大,但四四正正、樓底高。好鐘意呢度園林佈置,自然採光,坐住籐椅、聽住悠揚悅耳嘅音樂、望住室內外嘅綠色植物,感覺好寫意。食物方面,我地點左兩個set lunch,跟餐湯、餐飲。我地點左一個all day breakfast,另一個就點咗個蟹肉鹹蛋黃意大利飯。Ally day breakfast 嘅煙三文魚班尼迪鬆餅,味道豐富,滿足、薯餅乾身,好香脆,沙律菜新鮮爽脆。Risotto 蟹肉蟹籽份量頗多,飯粒軟硬適中,味道唔太濃烈,較creamy。整體今日係唔錯嘅午餐體驗,食物、環境都唔錯👍🏼INN - I’m Not Nothing (元朗)元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖
整體今日係唔錯嘅午餐體驗,食物、環境都唔錯👍🏼
INN - I’m Not Nothing (元朗)
元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖