2020-11-02
韓國菜不嬲都好受香港人歡迎,加上呢排疫情,個個都唔敢係出面食,而呢間又主打外賣,感覺都唔錯!機緣巧合之下,因為到工業村有啲野做,就試到呢間外賣。一日到去,有兩個店員,其中一個仲要係韓國人,而呢到既野食係即叫即做,完全唔係整定俾你,睇得出佢地好有心機!而店員都好細心甘叫我坐低等陣。大約十幾分鐘到,就整好個外賣,速度都算ok,唔會令人等得太耐。反到屋企打開,見到佢哋好細心甘將啲野食用保溫袋包住,就係拎到反屋企都可以食到啲熱辣辣既菜。今次叫左個辣醬烤豬肉二人餐,同埋辣炒年糕。💗辣醬烤豬肉二人餐($238)呢個餐除左有主食辣炒豬肉,仲有好多配菜俾埋你,有一大盒既生菜,仲有泡菜,醃蘿蔔,三種唔同既醬,包括必有既生菜包醬,麻醬同辣醬。仲有蒜塊同辣椒,整體既味道都算正宗,都幾辣既!💗辣炒年糕 ($48)呢個好抵食,因為大大份,而且好辣,岩曬中意辣既朋友,同埋年糕同魚糕都好入味,唔錯!呢間野食都好抵食,而家外賣仲8折,如果經過既係幾值得一試!😋😋
今次叫左個辣醬烤豬肉二人餐,同埋辣炒年糕。
💗辣醬烤豬肉二人餐($238)
💗辣炒年糕 ($48)