2021-06-13 103 views
真係好掛住韓國嘢食嘅話 pizza maru 真係一個好好嘅選擇 佢嘅韓式薄餅真係好食到街知巷聞 炸雞同薄餅都係即叫即整 雖然等耐少少 但熱辣辣咁食真係好正啊!《韓國烤肉芝加哥薄餅》 朋友仔介紹咗依款芝加哥薄餅比我 我心諗咩係芝加哥薄餅 一食先知原來佢就好似平時食開嘅芝心批 仲要有好強嘅拉絲效果! 啲牛肉仲要係牛𦟌嗰部分 食落好軟淋 唔會烘到乾曬! 必食!《南瓜忌廉軟殻蟹意大利飯》 一見到佢有軟殻蟹就好有衝動想要 意大利飯好鬼入味 啲南瓜同忌廉同個飯好好咁配合咗 加咗南瓜中和返 所以唔會話好油膩!正《蜂蜜牛油秘製炸雞》 因為係即叫即整嘅關係 個炸雞真係好脆好香 雞肉都仲要好滑!正啊《蜂蜜牛油秘製炸雞》 因為係即叫即整嘅關係 個炸雞真係好脆好香 雞肉都仲要好滑!正啊《荔枝馬格利酒》 馬格利酒本身都唔算話難入口 再加上加咗荔枝糖漿 令到佢更加容易入口 凍冰冰咁飲都真係好爽!小Tips: 大家可以係 app 到攞定飛 咁到時就唔洗等咁耐啦!

《韓國烤肉芝加哥薄餅》

《南瓜忌廉軟殻蟹意大利飯》

《蜂蜜牛油秘製炸雞》

《荔枝馬格利酒》

2021-05-31
$200 (Dinner)