2024-09-12
尖沙咀其實有好多隱世美食😆當然唔少得 Bong樓平時好少食韓式料理既我,朋友話呢間中韓式餐廳最近有新Menu,所以就一齊去試下新野!果然一路食一路充滿驚喜🤩🤩回味無窮!⭐️蔥椒酸辣雞香辣既椒味,相當之吸引🤩同火喉適中既雞肉係天作之合,相輔相成既香味令人讚不絕口。⭐️韓式炸醬麵咸咸地既炸醬麵,味道不會太濃,相當之容易入口,配合爽口既翠玉瓜,大部份食客既首選!⭐️乾烹雞香噴噴既烹雞,就算係平時唔食得辣既我都好鍾意!好有水準既肉質,當中只有少量辣味,用黎襯托雞肉一流!⭐️辣海鮮湯麵湯味香辣,整個料理都充滿住濃郁既辣味之餘,又保留到海鮮既鮮甜,煙靭既口感!整體黎講,料理相當高質!🤩食物份量亦都好足夠👍🏻👍🏻而家去幫襯仲有Coupon送😍下次光臨既時候,只要follow BONG 樓社交平台, share 指定post 就用到✌🏻味道👅: 4/5服務👔: 4/5環境🌳: 4/5性價比💰:3.5/5
當然唔少得 Bong樓
果然一路食一路充滿驚喜🤩🤩回味無窮!
⭐️蔥椒酸辣雞
⭐️韓式炸醬麵
⭐️乾烹雞
⭐️辣海鮮湯麵
整體黎講,料理相當高質!🤩
食物份量亦都好足夠👍🏻👍🏻
而家去幫襯仲有Coupon送😍