我地一家人為左 慶祝細妹生日,所以特地挑選左 年青時回憶嘅樓上咖啡—唐三樓。 以我所知呢間店已經開左十幾年,可能係頂左比一班年青有心既後生仔,比起舊時唔單止環境靚左,而食物質素都變得好出色!聽聞老闆係一班90後既朋友仔,仲親力親為,好值得嘉許!雖然要走三層樓梯,但我同屋企人都 覺得 好值得再嚟多一次, 因為有屋企嘅感覺之餘, 同埋搵唔到 搵唔番唐樓既回憶!好多謝唐三樓!呢度食物飲品都色香味俱全,仲有個黑松露 煙三文魚意粉 入面啲黑松露 好重味,絕對普通咖啡店無咁既水準!但無影到相仲有一杯雜果梳打,藍色,好多鮮果,好fresh!希望你地可以愈做愈好!!!!!!!

仲有一杯雜果梳打,藍色,好多鮮果,好fresh!

希望你地可以愈做愈好!!!!!!!
雜菜沙律
青醬蘆筍汁 比目魚