2023-10-17 21 views
早排去咗將軍澳食晚餐-小魚兒。好多人都嚟呢度食野,六點幾嚟就已經好多位已經滿哂。餐廳嘅牆壁都有可愛嘅小魚兒既壁畫,好可愛。喺呢度食,唔使返大陸都可以食到正宗嘅烤魚,仲可以放心啲🤣1️⃣江團烤魚 $348我揀咗新鮮嘅九葉花椒BB豆花。江團魚烤得好香,啖啖都係鮮嫩多汁,因為揀咗BB辣所以唔係太辣,仲有大量嘅豆腐,唐生菜同白飯一齊食,真係好開胃。份量都好足,夠朋友一齊分享。配菜加左唐生菜同白飯2️⃣香蒜燒茄子 $48茄子嘅份量超級大,燒得剛剛好,好多蒜蓉。加埋蒜香,味道更加濃郁,好好味。總括而言,小魚兒嘅菜式實在太出色。食物新鮮,味道正宗,價錢亦合理。服務態度友善,環境舒適。

1️⃣江團烤魚 $348

配菜加左唐生菜同白飯