2017-12-24 101 views
今日同朋友食晚飯 見到呢間紅橋餐廳新開又幾靚咁 一於去試🤤總括價錢真系抵到爛 味道又很好 尤其系豬肋骨 激大件😧必須食完下次再黎食過🤗我地叫左幾個set1前菜沙律🥗我中意佢夠多醬汁 *啲菜夠乾身 吾會似有啲其他無fing乾啲菜水就撈汁 搞到好稀neinei*2餐湯-我很喜歡菇菌湯 如果菇菌再打碎少少仲正3紅豆冰-驚喜 用碗上好似甜品咁 紅豆軟硬岩岩好 又吾會太甜4鰻魚蛋包飯-鰻魚有誠意 原條上 超大塊 炒飯底夠哂味5黑松露意粉-醬汁可再多少少 掛到系意粉到會好食啲 啲蝦同小柱真系有海鮮既味吾系出面個啲乸到無哂味 好食既 都難得既6豬肋骨-最驚喜系呢個 個味可以濃小小 配埋個汁好食既 又吾會乾咖啡-系舊式啲既做法 系港式既味道雖然我特別喜歡 我成個覺得茶餐廳 咖啡奶茶系靈魂 加上呢間系西式 不過保留左中式既傳統 good
今日同朋友食晚飯 見到呢間紅橋餐廳新開又幾靚咁 一於去試🤤

牛肝菌忌廉湯
紅豆冰
2017-12-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$90 (Dinner)
豬肋排
黑松露意粉