2009-10-06
今日去食,好混亂。 枱入面有張餐牌,但係俾人d 豌碟杯擋住左,睇唔到。唔通移走人地d 食物咩,咁咪叫佢可唔可以俾張餐牌,點知個女人聲大夾惡講左句﹕呢張咪餐牌無架啦未唔好睇囉! 火都黎。都算,之後叫完野食點知有個食客係我未到之前已經移左係秘2張枱,但係咁將佢d 食物放係我張枱到,不停咁話佢搬左去另一張枱都仲係要將d 食物擺過黎。之後到我要食既野黎到,個女待應問邊個,我未話呢到囉,點知佢又將d 野食拎左去第2道,一係就企係到唔理你,你答佢幾次呢到呀佢依然拎住唔放低俾你,都唔知佢想點。食物質數算係咁,酸辣湯底唔夠酸又唔夠辣,土匪雞翼咸左少少。無飲野,因為張餐牌比人擋住左睇唔到原來飲品只係加6蚊!坐已經唔算好坐,好逼,食兩樣野已經50蚊,我個人覺得都幾貴,況且簡單基本對人既禮貌都無,我唔會再幫襯。