2025-01-11
享cafe今日去咗大角咀嘅享cafe探店👀地址:大全街 13 號大同新邨地下 A 號舖🥗前菜驚艷開場,個蔥拌碎番茄超有心思,番茄碎酸甜juicy,蔥嘅香味恰到好處,搭埋一齊,清新到好似一陣海風拂面。仲有涼拌蓮藕片,爽脆清甜,“咔嚓咔嚓”,食完一片又想一片,完全停唔到口。🍱主菜登場,慢煮挪威三文魚,魚肉嫩滑到入口即化,一啲腥味都冇,慢煮嘅工藝保留曬魚肉嘅鮮美。搭配嘅蕎麥面,爽滑勁道,吸飽湯汁,一口面一口魚,絕配啊!慢煮安格斯牛柳同樣唔輸蝕,牛柳煮得啱啱好,粉嫩粉嫩,切開仲有肉汁飆出。秘制燒汁撈飯,我可以食兩碗,每粒米飯都裹滿燒汁,香到爆。🍮甜品開心果鮮奶麻糬牛角酥窩夫,呢個組合夠曬新奇。牛角酥嘅酥脆、麻糬嘅軟糯、開心果嘅香濃同鮮奶嘅清甜,幾種口感喺口腔度開派對,甜而不膩,真系食完幸福感爆棚。
今日去咗大角咀嘅享cafe探店👀
地址:大全街 13 號大同新邨地下 A 號舖