2013-05-31
收到有$100現金券, 當然要去一試! 平常心去試, 點不知有意外驚喜。 17:25一去到, 未入場, 竟然超多人拿住飛等入場, 心想:大鑊。原來沒有訂位是就要等, 幸好我們有訂位, 可以即時入座。 入座後立即入單~ 不一會食物已經來到。 刺身:三文魚, 有頭蝦, 油甘魚, 鯛魚等等.....都好新鮮, 好好味! 值得一讚是, 入單後不久, 便立即送到....Good! 熟食:羊架,都好好味, 其他的都忘記了, 最記得是出菜時有個小型鐵板盛著。我去咁多間放題都沒有。只是這間有。通常去食放題, 全部食物到齊, 都唔知先食什麼好。食刺身先, 又怕 熟食凍。食熟食先, 又怕刺身會壞, 現在解決了~ 有鐵板保持熱度, 我可以食完了刺身, 再食熟食。 最後的驚喜是有Yogurt 和雪糕, 自己唧, 食幾多, 唧幾多! 還有很多小裝飾給予你的yogurt 和雪糕。 侍候的們的侍應應該是新來的, 手腳不太靈活, 但十分有禮貌。這放題下次可以再試! 不過如果沒有了現金券的話, 價錢就比較費, $251(已加一), 我們現在$201(已加一)埋單。
入座後立即入單~ 不一會食物已經來到。
鐵板保持熱度, 我可以食完了刺身, 再食熟食。