2019-05-01 458 views
最近出現了灣仔金鐘開了幾間漢堡包連鎖店,每日都見到好多人大排長龍去試。平時好少吃漢堡包的我,今日見到唔多人就入去試下。落左單就入去搵位,唔駛等就有位啦!我估計由排隊落單到拎食物只不過十分鐘。都幾快!我地點左炸雞漢堡同另一個招牌芝心炸菇+香嫩牛肉漢堡包,呢個漢堡包我真心幾想試!仲點埋雲尼拿奶昔同芝士薯條。炸雞漢堡👍🏻👍🏻唔錯!雞肉嫩但就唔算好脆,份量夠大!最鐘意就係個包唔扁曬!呢個芝心炸菇+香嫩牛肉漢堡包一次過滿足我呢d 三心兩意嘅人。啲芝士由炸菇中間流心出來,加埋牛肉嫩口!真係好好味😋😋😋好滿足!芝士薯條好脆又唔油膩不過食完個包我已經飽左!哈哈!至於雲尼拿奶昔- 好味幼滑!
平時好少吃漢堡包的我,今日見到唔多人就入去試下。

芝士薯條好脆又唔油膩不過食完個包我已經飽左!哈哈!

至於雲尼拿奶昔- 好味幼滑!

2019-04-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner