2009-06-05 9 views
今日男友生日, 預早左幾日bk 定window seat 同佢黎慶祝! bk 左7點半, 準時入座, 入座時唔係window seat 有d 失望, 點知坐坐下佢就換返俾我地, gd! 可惜有隻大船阻住晒。我地2個人叫左3 道送, 一個pizza, 一個意式雲吞, 一個特色春卷。個pizza雖然只係叫普通批,但係厚度都比pizza hut薄好多,令我食左2件都唔覺得好膩!我地叫個個pizza 唔記得咩名, d 料就好似至尊咁多料, gd!!另外叫左個雙併春卷, 3 舊墨西哥味 + 3 舊地中海, 包左2隻醬汁,一隻係蕃茄,一隻綠色都唔知係咩,只係幾spicy 下, so 我鍾意蕃茄多d! 最後個雲吞, 要左白汁底, 入面有d 蘑姑料, 都幾膩, 不過第1次食, 幾特別!3 樣埋單都係$259, 價錢都唔係好貴!個到最衰就係嘈囉, 不過對我地又唔算大影響既!講到服務都ok既!! 正體都好滿意! 下次可以再食~~~
3 樣埋單都係$259, 價錢都唔係好貴!
個到最衰就係嘈囉, 不過對我地又唔算大影響既!
講到服務都ok既!! 正體都好滿意! 下次可以再食~~~
2009-06-04
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday