有時想食得豐富啲或者有啲咩想慶祝都會諗起呢一間燒肉,我次次食都係平日,佢分咗兩個時段,分別係12點同1點半,嚟食真係要預早book位呀~今次叫咗和牛牛排肉定食🥩 ($130),呢個set包咗前菜、麵豉湯同埋沙律,叫咗嘢食就會拎嚟,前菜係有醃咗嘅牛舌,都幾好食☺️當然重頭戲係和牛燒肉啦🥰大約有八至九塊,佢唔係好大塊,但油脂同埋肉嘅比例啱啱好,真係好香😍佢呢個油脂量配埋一碗仔飯,又飽又滿足🤤個set都仲包咗一杯嘢飲,我覺得都幾豐富☺️呢一間坐得好舒服,同隔離枱都隔得比較疏,私隱度較高,而且佢晚市都偏貴,我誠意推介大家嚟食lunch呀,性價比好高☺️

和牛牛排肉定食

2021-07-26
$143 (Lunch)
和牛牛排肉定食