2015-07-07 2242 views
早一個星期就訂定位食醬油蟹,餐廳門口較細,有啲難搵。見到呢個牌,行落地牢就係餐廳啦先上醬油蟹,兩隻蟹四個人食剛剛好,第一次食生蟹,估唔到咁鮮甜,肉質同個殼都好淋,啲汁有啲咸,用黎送飯食平衡番個味道。不錯因為我中意食海鮮,第二樣值得推介嘅係燒帶子,四隻帶子size大到鋪滿成塊鐵板,大約燒幾分鐘,等待期間可以食住爐邊蛋先(蛋漿任添),待帶子可以輕易『離殼』就食得,帶子好新鮮,啖啖肉,好想叫多一round再食,不過要留肚食其他食物。唔好以為得咁少野食,其實仲有牛筋骨,豬腩肉等等擺左係一邊。餐廳座位有啲逼,抽煙功能尚可改善,可能因為係地牢,啲韓燒味散唔到,食完成身味道離開。侍應不夠醒目,不會自動問我地是否要加蛋和菜,要舉手叫好耐先有人應。
早一個星期就訂定位食醬油蟹,餐廳門口較細,有啲難搵。

入口較細,好容易走過左

見到呢個牌,行落地牢就係餐廳啦

要早幾日預訂嘅醬油蟹

超大隻帶子

成枱都係食物

唔好以為得咁少野食,其實仲有牛筋骨,豬腩肉等等擺左係一邊。

2015-04-30
$300 (Dinner)
要早幾日預訂嘅醬油蟹
超大隻帶子