2019-05-17
之前一直經過見到都覺得呢間好吸引好想食,但每次都好多人係出面等。今次就決定Lunch黎試下,睇下係咪真係咁正🤤🤤我地大概十二點半到,個陣就唔洗等位,可以直接入去食!🤣Lunch時段分別有60分鐘或是90分鐘的Menu,而當中可選定量套餐或放題形式。至於湯底亦有千夜鍋、甘露鍋、藥膳麻辣鍋、美肌鍋和意式番茄芝士鍋,可因應個人喜好選擇合適的湯底😊最終我和男朋友選擇了90分鐘的嚴選牛肉放題,而我就要甘露鍋,甘露鍋即是甜豉油,男朋友就較喜歡意式番茄芝士鍋!呢個嚴選牛肉我已經覺得好好食了😭佢望落去色澤好好,唔會太多肥肉,反而豚肉個人就覺得麻麻地!我覺得呢度既配料好新鮮,比起其他日式火鍋好似再有多啲選擇!!同埋環境都好好,坐得都好舒服😌重點係呢度仲有得食Haagen-Dazs雪糕,有四款口味,分別是比利時朱古力、曲奇呍呢嗱、焦糖脆餅同抹茶。有Haagen-Dazs雪糕梗係要留肚食,因為唔係間間日式火鍋都有Haagen-Dazs雪糕任食~我真係太愛太愛呢間了😍😍比我既整體感覺好好!!每個人比呢個價錢食咁既質素,我覺得真係可以啊😆💓