2016-08-14 69 views
難得過黎九龍城買泰國嘢同台灣嘢,無意中經過見到一間格調不錯餐廳,見有位就入左去。 樓底很高呢, 服務員都不錯。 有set dinner 我地每人叫左一個。 頭盤,有呢個帶子他他,我對生帶子就一般,無咩味道,我好怕有種腥味,個青瓜反而好新鮮,清爽,個小小的法包都好鬆軟,好香,好味道。 來了碗湯,好香黑松露,超濃郁,滿滿黑松露味圍著,超香,面頭點了幾點油,賣相看起來更好看。 叫左龍蝦汁虎蝦意大利飯餐,有驚喜,超級濃芝士,哇,係每粒飯都被滿滿芝士圍住,超香既芝士味,不得了不得了,肥死一定,意大利飯硬度剛剛好,虎蝦雖然不是太大只,不過超級入味,煎得不錯,超香,好有層次感,好爽口,落左不少功夫。 叫左個小食,招牌薯條,肥美既薯條,好香口,帶點脆脆,啖啖肉,不錯。 最後還有甜品一份,雖然今日余下一種,tiramisu 我不是太喜歡的,不過呢個又弄得不錯,好香滑,超濃郁既咖啡味,面頭的餅乾都好好味,口感幾特別,咬落去軟綿綿咁,吃埋甜品超滿足
樓底很高呢, 服務員都不錯。
有set dinner 我地每人叫左一個。
2016-08-11
$270 (Dinner)