2007-07-28 8 views
琴日因為補祝朋友生日,我地三個女仔就黎呢度食喇~因為好掛住佢d芝士薯條呀~哈哈7點幾黎到,見到已經好full,最後一張門口位都俾我座埋lu..keep住見到好多人等位~每次黎望住左menu都有d苦惱,因為佢有太多款牛喇~唔識分加上唔知有咩分別,所以就搵左waiter黎問喇~ben好詳細咁講解一次~我地最後order了:芝士薯條,同埋new york牛扒,side dish要baked potato, 跟埋細salad &黑麥包.聽落好似好少野咁~因為我地都想番肚食甜品ma..次次都食得過飽食唔到.....另外叫左3杯橙雜,因為today special,平d ma~冇乜技巧可言,橙汁+soda water+sprite,都好飲.首先,薯條當然好食啦~因為我最鍾意食粗粗既薯條,因為夠薯味呀ma,仲要點埋佢d類似沙律醬既野,好味道!至於個牛扒~我地係要左6成熟,但係切開好似已經8成喇,不過依然見到好多肉汁,但係唔知係唔係過熟呢,有d韌wor~但係個焗薯又真係唔錯,唔駛講個黑麥包都好味啦~熱熱...食完之後,ben黎問番我地d野食岩唔岩食,而我地都好老實地同佢講左食牛扒既感受,佢既解釋係話可
琴日因為補祝朋友生日,我地三個女仔就黎呢度食喇~
因為好掛住佢d芝士薯條呀~哈哈

7點幾黎到,見到已經好full,
最後一張門口位都俾我座埋lu..
keep住見到好多人等位~
每次黎望住左menu都有d苦惱,
因為佢有太多款牛喇~
唔識分加上唔知有咩分別,
所以就搵左waiter黎問喇~

ben好詳細咁講解一次~
聽落好似好少野咁~因為我地都想番肚食甜品ma..
次次都食得過飽食唔到.....

至於個牛扒~我地係要左6成熟,但係切開好似已經8成喇,
不過依然見到好多肉汁,但係唔知係唔係過熟呢,有d韌wor~
但係個焗薯又真係唔錯,唔駛講個黑麥包都好味啦~
熱熱...

食完之後,ben黎問番我地d野食岩唔岩食,
而我地都好老實地同佢講左食牛扒既感受,佢既解釋係話可能今日真係太忙喇,野食唔可以第一時間送到黎俾我地,可能o係隻碟上面興住,所以over左..
不過我地都冇所謂啦~
佢竟然同左manager講左,仲要free甜品俾我地...
嘩~~個甜品好味架,3-4人share食就岩岩好..
最頂係好creamy既cream,跟住下面係雲呢拿雪糕,再下面就係熱既朱朱力蛋糕,仲好濃既chocolate sauce..
正~凍熱& 軟硬口感..
食少少就夠喇~食得過多就太漏喇~
今餐印象最深刻係ben既殷勤服務,耐心& friendly,
好值得讚賞,其他staff都好忙,唔多理人咁ga~