2017-05-18 153 views
🍤海鮮拼盤🍤黎自本地既新鮮海鮮 啖啖肉好鮮味啲醬都整得好用心 同海鮮夾得黎唔會搶戲------------------------------🥘香辣非洲雞🥘又係啖啖肉 雞皮好香好脆個汁有濃濃椰汁味 有泰式既感覺但我覺得主角其實係薯條🍟拎上手有啲一粒粒吉手既感覺 脆到不得了😮但入面仲食到軟綿綿既薯蓉經理話係有秘方架 必食👍🏻------------------------------🍛大廚咖哩牛腩🍛我覺得偏甜 但我係鍾意偏甜既咖哩 岩我牛腩牛筋都炆到勁淋勁入味😚仲配有外脆水軟既烤餅 點咖哩汁一流😍------------------------------🍗瑞士汁雞翼🍗平時我係唔食雞翼既 因為肥但呢個好食到我食左三隻😅甜甜地 勁入味 雞肉好嫩 正👍🏻------------------------------🔥火焰雪山🔥職員係我地面前淋酒再點火表面有好香既酒味 入口蛋白好綿花糖咁溶哂中間有蛋糕底 雲呢拿雪糕同朱古力雪糕🍦又凍又熱好得意😃------------------------------其實呢到三至四人食都夠兩個人食真係無敵飽😂
🍤海鮮拼盤🍤
黎自本地既新鮮海鮮 啖啖肉好鮮味