2018-11-24 128 views
同呢朋友黎吹下水飲下冰凍啤酒不知幾爽,我朋友介紹呢間好燒式D串燒唔錯,咁我同朋友去試下,地點又不遠,都係喺登打士街附近。【青島啤酒(大)】一去到舖頭點都叫支啤酒嘆下,一飲入口非常冰凍,超正!!【黑松露什菇墨西哥薄餅】我見好多人都會叫呢個薄餅,咁試下這個薄餅先,餅皮好薄,食落仲好香好脆,而且用料十足,加上每一啖都有濃郁芝士同黑松露味,熱辣辣,我非常喜歡這個,值得推介!【左起:泰國露荀、安格斯牛肋串、鹽燒白鱔、串燒豆腐】露荀:細條幼身版,但勝在爽口無渣,燒到剛剛好。安格斯牛助串:肉質非常之香又好嫩,食牛的朋友呢個不錯。白鱔 :超肥美多肉又有魚油香,外皮勁香脆肉質勁彈牙,不過係多少少細骨。串燒豆腐:外皮香脆,豆腐嫩滑,食落甜甜辣辣的,好香口,好有口感。【上:鹽燒牛舌串、雞全翼】牛舌:牛味十足非常𣺉身,這個都是唔錯的選擇。雞全翼:都算大隻,燒得皮脆肉嫩,又帶點小辣,令胃口大開。
【青島啤酒(大)】
一去到舖頭點都叫支啤酒嘆下,一飲入口非常冰凍,超正!!
【黑松露什菇墨西哥薄餅】
【左起:泰國露荀、安格斯牛肋串、鹽燒白鱔、串燒豆腐】
【上:鹽燒牛舌串、雞全翼】
2018-11-20
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner