2016-04-25 446 views
呢間係正戲院個層 諗住睇完戲食d野唔洗走黎走去 佢既環境都好靚 開放式 冇咁焗束既感覺 黎到侍應都細心推介佢地出名咩野食 同埋有d menu冇既野食 可以上去佢地facebook到睇 佢既野食好多都好特別 我就叫左呢個芝士通心粉 一開始都以為冇咩特別 黎到撈左幾撈 全部都係芝士 真係好誇張 好正 佢既通粉係好煙煙unun 好彈牙 仲要吸晒d芝士汁 入口成日都係芝士 好正 佢仲有小小煙肉 洋蔥 同香草碎 令到成個通粉增加口感 冇咁膩 同埋佢既車打芝士味真係好香 佢用上呢個熱pan去出呢道餸 令到佢可以keep住都溶晒既感覺 唔會結埋一舊舊 都好芝士迷既恩物😍