早排上網見到荃灣有間新開主打做濃雞湯 鮮魚湯同埋特色湯既餐廳 主打係食雞 有飯 有麵 有好多小食飲品 今日大約晏晝五點幾到餐廳 未到晚飯時間冇乜人 座位好闊落 坐得幾舒服我地叫左一個波波雞飯 未黎食之前俾呢個波波雞飯吸引左 覺得佢個波波飯好特別 好得意 係出面餐廳都未見過 一上到枱 個波波飯仲係熱辣辣出梗煙 以為會好細粒 點知原來係有四大粒 粒粒都好圓好大 食落好香口 鹹鹹地好夠味 飯軟硬度適中 雞既份量都有好多 雞皮爽口 雞肉好嫩滑 藥膳雞准山麵 揀左米線 湯底好香好濃藥膳味 雞既份量一樣多 好嫩滑 米線好彈牙 仲有半條油炸鬼 好香好脆 魚湯淨手工韮菜餃 份量好大 有八大粒手工餃 湯底係好濃好香既魚湯味 手工韭菜餃皮薄 好多餡 好足料整體黎講 餐牌選擇多 份量好大 價錢合理 值得一試

整體黎講 餐牌選擇多 份量好大 價錢合理 值得一試
藥膳雞米線