2020-05-26 3462 views
呢間聚點坊,喺上環呢頭都有十年八年,睇住佢由細舖搬大舖,最近再開多間店添,喺上環咁多茶樓嘅競爭底下,都可以做得咁好,真係好犀利!佢間中都會推出新產品,所以我都會keep住去幫襯!😪其實呢度服務真係麻麻,唔知係咪平時太忙或者係做得太耐,呢度嘅樓面講嘢真係好大聲,而且當我催食物嘅時候,佢哋淨係叫我等,睇到根本冇幫我跟進,最後到食晒啲嘢仲未嚟,就唯有取消😪🌟今日食咗🌟鮑汁鳳爪🌟豉椒排骨蒸陳村粉🌟鮑魚燒賣🌟招牌糯米雞水準依舊咁好味,新產品都冇得輸~特別值得一題,係個鮑魚燒賣,雖然粒鮑魚只有手指公大,但係燒賣絕對童叟無欺,蝦同豬肉嘅比例好平均,而且咬落去咇汁,值得一讚👍

佢間中都會推出新產品,所以我都會keep住去幫襯!

水準依舊咁好味,新產品都冇得輸