2024-07-06 620 views
📍葵廣精品咖啡 — Free D Coffee☕️𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )☕️花花公子 $33 (豆花咖啡)呢杯主要係咖啡加豆腐花嘅特色飲品😋我個人本身好鍾意飲咖啡同埋食豆腐花,所以都對佢好高期望!🤣等咗唔算耐,好快就有得飲🫶🏼個人認為豆花味同咖啡味係夾嘅,第一次飲,感覺好特別🥰🥰飲落個底有唔少豆腐花碎,增添咗啲口感🤩不過略嫌咖啡味唔夠重,可以再香濃啲🥺👉🏼👈🏼整體感覺唔錯~幾好飲👍🏼✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽其實喺葵廣搵到間精品咖啡小店真係好難得!🥹見到好多打工仔都排住隊買🤣🤣除咗傳統手調咖啡之外,佢都有賣好多特色咖啡,亦都係佢嘅特點🤤今次試嘅「花花公子」令我感覺唔錯,而且價錢都合理,下次經過葵芳會試下其他口味嘅咖啡👅p.s.依家全部咖啡都做緊優惠價!而且儲齊5個印仔仲可以換領飲品一杯٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و賣相:🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟💫推薦度:🌟🌟🌟🌟📍 Free D Coffee @free_d_coffee 🔖地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓97B號鋪
📍葵廣精品咖啡 — Free D Coffee☕️

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

☕️花花公子 $33 (豆花咖啡)

賣相:🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟