2020-09-05 737 views
見到Ig洗版介紹呢排大熱的星球蛋糕,jo貪新鮮又去買來試下星球蛋糕 (生日款)(oreo口味)$308一打開就見到好夢幻的顏色!jo第一時間拎個鎚仔打,係咁敲都失敗🙈老公一敲就碎左😂打碎個刻好興奮🤣真係好好玩😆.出面係白朱古力,入邊係Oreo 慕絲海棉蛋糕,上面舖上麻薯,入口幾creamy比想像中好食呢,不會太甜太漏,濃濃oreo岩哂jo口味,oreo控可以一試!美中不足係麻薯可以多d🙈好食指數:😋😋😋😋麻糬 (抹茶紅豆)Jo中了giveaway去換,選了抹茶紅豆口味,抹茶跟紅豆永遠係絕配,香濃帶點澀的抹茶粉搭上甜甜的紅豆,再加上麻糬一定無得輸,仲要超多抹茶粉,正🤤麻糬質感偏軟滑再帶點奶香,不錯的,jo的口味就覺得再煙韌d會更有咬口(真係個人口味,老公反而覺得這口感淋淋地軟身質地剛剛好)好食指數:😋😋😋😋.價錢也很公道只係$28,有興趣朋友仔可以來試下呢,如果排唔到星球蛋糕,買個麻糬食也不錯🥰
見到Ig洗版介紹呢排大熱的星球蛋糕,jo貪新鮮又去買來試下

星球蛋糕 (生日款)(oreo口味)$308
好食指數:😋😋😋😋

麻糬 (抹茶紅豆)
好食指數:😋😋😋😋
  • 星球蛋糕