2021-10-22
開party 恩物🤤 中秋最應節就緊係食燒肉 當日我地準備左好多燒肉同埋呢個一口沙嗲!!燒得超開心! 朋友話個排做緊promotion 買十包沙嗲 就可以送個專用串燒爐! 重要免運費 不得之了! 而且佢D沙嗲放係冰格可以放好耐! 所以唔驚一次過買十包太多! 我一個party 已KO!🤣🤣沙嗲雞肉 $70/12串/盒沙嗲豬肉 $75/12串/盒沙嗲牛肉 $80/12串/盒沙嗲羊肉 $85/12串/盒坦白講因為釀左 所以每款肉唔會太明顯有分別 因為全部都好好食! 最大分別係佢地既肉質! 雞肉係最最最滑 超岩加入佢個手工辣味花生醬!! 好野味!! 羊肉都超好食! 一D都唔so!! 重要又係好滑 好有說不出既風味!! 牛肉都好好食! 比人搶哂手工原味花生醬 $40/200g手工辣味花生醬 $40/200g值得一提呢2個花生醬!! 真係超足料! 個個辣味花生醬整到勁似xo醬咁! 超香! 唔會好辣只係好野味! 另外個個花生醬都好正! 我中意成枝沙嗲插入去咁食D醬解凍完 輕輕熱一熱就得! 如果唔係會乾晒
沙嗲雞肉 $70/12串/盒
沙嗲豬肉 $75/12串/盒