大埔呢區真係好多嘢食 以前住喺呢區週不時都會返嚟消費 支持下 外面可以泊車嘅地舖係新開嘅壽司店 裏面裝修日本style 座位係木色感覺舒服🌿睇個餐牌食物都好多有時令刺身 燒肉 鵝肝生蠔 壽司等等 全部都好啱香港人 今日就同朋友嚟食晚飯點咗個刺身和牛燒肉盛♥️套餐先嚟一個雜菜沙律🥗salad好多夠曬兩個人share🐟🦐五色刺身有左口魚 帶子 油甘魚 新鮮拖羅 牡丹蝦 等等非常大隻 新鮮🍳🥩燒肉盛好鍾意呢啲日式燒肉 感覺好似去咗嘢外camping 🥩先嚟可以燒脂肪較多嘅和牛可以做牛油 塊牛肉好juicy好多汁餘下燒其他肉類同蔬菜 油脂分佈平均好juicy咬落去好香口配上我點嘅 🍶日本黑松白鹿酒sake真係人生一大享受🍴最後加埋個 鰻魚炒飯 就係一個美好嘅總結呢度嘢食質素高坐得舒服 啱曬兩個人或者同朋友嚟傾下計又有得泊車 非常方便會再encore

今日就同朋友嚟食晚飯點咗個

刺身和牛燒肉盛♥️