2020-09-14 499 views
知道依間係黃店又有咁多人推介就去試下!鋪頭老闆係環保份子。。充分重用紙箱俾客人放袋。。又用運玻璃樽既箱疊埋做枱。。又靚。又特別。又環保👍👍👍老闆娘對每個客人都好用心咁介紹有咩海鮮!最後叫左本灣海赤米蝦&墨魚厚切!雖然一早就知依2份都係熱門,但係黎到再食埋都仲有驚喜!墨魚真係好厚,咬落好軟滑,好鮮甜!個蝦仲正,炸得好透,入到口完全feel唔到“頭係邊 尾係邊” 總之就好似薯片咁“趙”就係!仲會忍唔住。。一隻接一隻!最重要係唔油,唔厚粉👍👍😋😋無叫到野飲。。老闆好好人咁送左杯啤酒俾我地飲,又傾左2句(正值好忙碌既時候)!為表支持就叫多杯玄米茶。。話無糖真係無糖👍👍👍!
知道依間係黃店又有咁多人推介就去試下!
老闆娘對每個客人都好用心咁介紹有咩海鮮!
墨魚真係好厚,咬落好軟滑,好鮮甜!
最重要係唔油,唔厚粉👍👍😋😋
本灣海赤米蝦
2020-09-13
$100 (Tea)
本灣海赤米蝦