2024-07-19 187 views
佳佳太多人,大熱天時唔想行太遠,想找個位坐同朋友吹多陣所以都冇望清楚就坐入去,想住港式糖水難食都有個譜,基本的港式楊支金露應該有掛,但佢個圖係奇奇怪怪咁,就唔敢試。想左一大輪點左紅豆相思(見圖有人氣推薦),但睇圖唔知道原來係椰汁西米露撈仙草,問店員時佢話涼粉(我想住係落花奶)落單後先知係仙草,想住差不多,間野想唔到食乜就唔改,點知個椰汁西米露勁甜。我係食得好甜的人,都頂唔到,真係唔多人頂到呢個甜度。想住淨食仙草,點知仙草都甜,總結係十級難食。朋友叫腐竹糖水,又係勁甜,對比椰汁西米露,咁呢碗野就唔算甜,西米露係呢碗野幾陪。朋友只能吃蛋,但蛋冇味。最正常係芒果雙丸,叫可以入口,但朋友都只係食左一半,我覺得出面叫一杯芒果沙冰,會好過佢🤣坐位很窄,坐得唔舒服,入去幫襯要三思🤣🤣🤣
佳佳太多人,
大熱天時唔想行太遠,想找個位坐同朋友吹多陣
最正常係芒果雙丸,叫可以入口,但朋友都只係食左一半,
我覺得出面叫一杯芒果沙冰,會好過佢🤣

坐位很窄,坐得唔舒服,入去幫襯要三思🤣🤣🤣