2018-11-26 483 views
之前一路都有留意呢間鋪嘅IG~ (@vivecakeboutique) 成日都覺得佢地d蛋糕好靚好夢幻!尋日呀妹生日, 終於有機會去試下啦由於今次肯定一定要買到, 於是我早一個星期去cake shop預訂問落先知道原來係早4日就可以pre-order, 加$150仲可以deliver埋上屋企, 好方便! 個個蛋糕都好靚!因為呀妹鐘意波點pattern, 於是揀左呢個波點蛋糕 "Berry Jolly" ($420/ 1lb) 佢本身default係士多啤梨味, 但係店員話我都可以根據自己鐘意既味道去揀店員好有禮貌~ 細心問我送遞資料整個order過程都好流暢!最後呀妹都好鐘意呢個蛋糕, 我地都不停同佢影相總結: 蛋糕好靚又好味, 店員禮貌好好, 送遞過程流暢! 一定會再encore!
尋日呀妹生日, 終於有機會去試下啦

個個蛋糕都好靚!

Berry Jolly

店員好有禮貌~ 細心問我送遞資料

整個order過程都好流暢!

最後呀妹都好鐘意呢個蛋糕, 我地都不停同佢影相

2018-11-19
Delivery