2022-03-14 72 views
街坊系列 – 春田冰室 💚澳洲已經開始歡迎各國遊客到來😍黎緊好似會有泰國日本考慮續步開放🥳每個國家開始接受病毒共存既考慮👏🏻希望我地香港人可以快啲出遊🥰享受人生------------------------------環境: 土瓜灣新發展區域既平民冰室😎裝飾採用田園風💚以綠白色作為主調設施好新淨☺️整體感覺十分休閒舒適清潔意思良好👍🏻均有用上消毒劑做清潔 ------------------------------食物: 椰子雞米線 ($55) 🍜湯底非常清甜😋啖啖都飲到椰子既香甜湯底再加上木耳同草蟲花🤗非常之滋補雞肉夠哂嫰滑🐥肥瘦勻稱,而且份量仲幾多鮮茄吉列豬扒焗飯 ($60) 🐷店員推薦餐廳最有名最出色就就係豬扒🤔一試發現真係有料到😋炸得非常香脆之餘豬扒肉質軟嫰😍入口油脂同肉汁夠哂豐盈茄汁味道香濃🍅份量都夠哂多,可以撈哂成個飯個飯係炒飯底🔥炒得岩岩好,夠乾身夠香但係差少少火喉🤏🏼焗多一分鐘就完美哂豬扒煎蛋蔥油撈麵 ($46) 🐷店員另一推薦既豬扒菜式🤤果然名不虛傳豬扒煎得岩岩好🤗骨肉分離,唔會搞到乾哂蔥油都好香🤤份量稍小左啲啲,再多啲就完美啦沙嗲牛肉潛艇 ($38) 🐮上枱時望落
街坊系列 – 春田冰室 💚

清潔意思良好👍🏻均有用上消毒劑做清潔

食物: 椰子雞米線 ($55) 🍜

湯底非常清甜😋啖啖都飲到椰子既香甜
湯底再加上木耳同草蟲花🤗非常之滋補
雞肉夠哂嫰滑🐥肥瘦勻稱,而且份量仲幾多

鮮茄吉列豬扒焗飯 ($60) 🐷

店員推薦餐廳最有名最出色就就係豬扒🤔
一試發現真係有料到😋炸得非常香脆之餘
豬扒肉質軟嫰😍入口油脂同肉汁夠哂豐盈
茄汁味道香濃🍅份量都夠哂多,可以撈哂成個飯
個飯係炒飯底🔥炒得岩岩好,夠乾身夠香
但係差少少火喉🤏🏼焗多一分鐘就完美哂

豬扒煎蛋蔥油撈麵 ($46) 🐷

店員另一推薦既豬扒菜式🤤果然名不虛傳
豬扒煎得岩岩好🤗骨肉分離,唔會搞到乾哂
蔥油都好香🤤份量稍小左啲啲,再多啲就完美啦

沙嗲牛肉潛艇 ($38) 🐮

上枱時望落平平無奇🤩點知係好有驚喜既小食
沙嗲味勁香勁濃😍啖啖既花生香齒頰留香
牛肉口感正常無筋🥩肉味較重唔會太肥太油膩
麵包即叫即烘🥖但微微帶焦,水準合格

服務: 店員數目充足👏🏻做野都好快好爽手
都會主動簡單介紹下午餐同今期推介💁🏻‍♀️