2020-05-26 527 views
小妹聽聞最近K11入面新開了一間靚靚餐廳 今日經過開#尖沙咀 所以就去了trytry😄😀地方裝潢設計都好靚 適🈴️情侶或🐢🍯一齊去打卡影相喔😉☺️我地點了四個TeaSet 個麵唔記得左叫咩名🙈係台灣拌麵來的 🈶️滷肉 蛋🥚和三隻大蝦🦐賣相好靚🤩😍同埋份量都好多的喔不過味道就很普通 唔係特別好食 麵質過淋😅😅紫薯蛋餅配鮮奶麻薯 哩個係甜點 係配黑糖漿的 哩個配搭都幾打耳😊☺️紫薯同鮮奶麻薯加埋個黑糖漿都唔會太甜 食落覺得好似分開食緊三樣野咁🙄都唔係話好食哩款係咸點 賣相真係好靚👀✨肉肉都好大塊 肉質都唔錯又幾滑啵🙂🙂😞😕整體味道可以再豐富返少少🤏🏽蛋餅嚟講我會喜歡甜的多點🙄明太子鹽酥雞 UMMM...我覺得係唔好食的🙈🙉肉質其實係可以的 不過炸🉐️唔夠鬆化質感係比較淋 而且#明太子醬 係無味的🤦🏽‍♀️😑飲品點了DirtyChocolate 同埋DirtyMatchaLatte 兩杯賣相都好靚🤩😍後者個杯因為製作需時 所以要等15分鐘 我都好期待的喔👀✨不過味道方面真係好普通😞😞奶味較多🥛抹茶味道可以再濃點
我地點了四個TeaSet 個麵唔記得左叫咩名🙈
係台灣拌麵來的 🈶️滷肉 蛋🥚和三隻大蝦🦐
紫薯蛋餅配鮮奶麻糬

明太子鹽酥雞
質感係比較淋 而且#明太子醬 係無味的🤦🏽‍♀️😑
Dirty  Chocolate
Dirty  Matcha  Latte
2020-05-25
$126 (Tea)