2007-09-10 20 views
各位食主菜之餘,有冇試下d小食,我都介紹下五香牛展, 小弟對呢味菜情有獨中,整得真係好好食,牛展鬆化,夠入味,不會太咸.冇渣.靚.鴨腳包, 必食,主要由鴨腳,雞肝,加埋叉燒,用鵝腸縛住d料好似扎腳咁,用埋蜜糖燒,鵝腸煙靭,鷄肝甘香,叉燒有肉味,混埋一齊夾得非常好味,送啤酒一流.小朋友食到愛不惜手,不過兩個人食半隻就差唔多,比較滯,食左佢食唔得咁多款.沙律龍鳳球,香口好食,蝦肉夾雞肝,必食.御廚雞,真係功夫菜,先將隻雞d骨拆晒,再釀入糯米,蒸熟,再炸到外皮脆.d飯索左d雞汁味,充滿雞肉0既甜味,可以一試,不過價錢都幾貴,可能功夫多的關係.食味道的話,這間不錯.

沙律龍鳳球,香口好食,蝦肉夾雞肝,必食.

食味道的話,這間不錯.