2024-10-29 166 views
半年前我們嚟到呢度享受午間嘅西餐,卑我哋留下咗難以忘懷嘅印象。今天,我意猶未盡再度帶同老公嚟到Classy Le Carré品嚐午間套餐。先來就系入口即化嘅『青蘋果烤南瓜雜菜沙拉』 你絕對不能錯過!呢款沙拉以色彩繽紛嘅青 蘋果同烤南瓜為主角,附加上新鮮嘅雜菜,帶卑你色香味俱全嘅享受,我哋食咗都讚不絕口🔥💕然後系我哋最推薦嘅 『秘製慢煮手撕豬(布雷斯特煙肉醬,太陽蛋,牛角包窩夫)』 呢款經過秘 制慢煮嘅手撕豬肉,加上布雷斯特煙肉醬嘅滋味,口感超豐富,全面呈现出豬肉嘅美味 ,每一 口都令人感覺無比滿足,真系回味無窮🐖🍖😋呢度嘅裝潢裝潢都好靚,好有外國風情嘅感覺。我哋的確對這裡的食物和服務感到十分滿意,無論何時,我哋都期待下一次再嚟。

2024-10-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch