幫朋友慶祝生日,特意搵雜誌睇到嘅Circle Muffin,見到可以幫手預訂Ballmie Florist花束,順勢俾個驚喜朋友,點知遇著海馬,好細心嘅花shop同muffin shop, 願意8號風球都幫我準備,仲好體貼幫我諗點搭車同咩時間比較好,真係好感激。訂了6件Muffin, 好好味呀~賣相好靚,可惜去到餐廳代雪時,整花左個topping 所以無影相。平時個topping 會好甜,個蛋糕會好乾,今次吾會太甜,味道,蛋糕加了藍莓,有驚喜,不會像平時的蛋糕般寡,muffin 底部有少少cream 中和cup cake 的乾。真係好好食呀。再入西貢一定會去幫襯。

,蛋糕加了藍莓,
2016-10-22
TakeAway
$23 (Other)
Celebration
Birthday