2021-05-25
約左屋企人慶祝 Mummy 生日因為時間關係 唔方便去咁遠係屋企附近搵下餐廳 搵到 Rating 唔錯 d野食相又幾好既 119 意大利餐廳佢地d野食 overall 都係中上,價錢唔貴,物超所值。 最 impressive 既係佢地既 Parma ham pizza. 個餅底好 crunchy, 配搭芝士,非常好食。野食都係其次,我冇諗過小店會有 arrange birthday surprise 所以就冇事先安排。但係佢地有人聽到我哋講 Happy birthday. 係我地叫甜品既時候偷偷地用朱古力醬係個 dessert plate 到畫左 Happy birthday 另外加左一個蠟燭。非常Surprise! 佢地服務好好 好細心 抵贊👍🏼 小店一定要支持!!! **佢哋人手唔係好足夠,要有少少忍耐**
因為時間關係 唔方便去咁遠
**佢哋人手唔係好足夠,要有少少忍耐**