2017-12-10 1372 views
我都唔係好記得為乜去搵老公食Lunch了;好似係因為老闆同我老公講今期海膽好靚,所以老公叫我去食呢我叫左三重丼,因為有三文魚,油甘魚同帶子,依D都係我鍾意食的,本來我想叫有海膽的丼飯架;不過老公話海膽好食不如叫軍艦。老公叫的...好似叫富田丼,佢好似次次都係食依款咁,見到隻蝦好大隻,老公話正,但我就麻麻啦。另外佢重叫左螺肉,又係一D我唔Like既食品,好彩細細碟又唔貴,佢一個食得晒唔浪費。因為話海膽好靚,而叫的4件海膽軍艦,又真係幾得喎。雖然冇對上一次食果D超勁鮮甜,但今次的都好甜,又唔臭。以前試過係元綠,元氣同板長食過屎味既海膽,真係怕怕呢,食完個口隔左好耐都好似有陣坑渠味咁;但係又鍾意食,次次叫海膽都要擔心好唔好食,好似好似中左獎咁,唔好食又係食屎咁樣依家真好,老公同老闆熟左,有正野見到我老公都會推介一下。丼飯重有湯跟架,但係我地飲晒D湯我先記得影相

三重丼
富田丼加螺肉
海膽軍艦
依家真好,老公同老闆熟左,有正野見到我老公都會推介一下。
丼飯重有湯跟架,但係我地飲晒D湯我先記得影相
2017-12-06
$120 (Lunch)
三重丼
富田丼加螺肉