2021-03-25 1362 views
呢間算係區内較好質數飲茶地方!中午來飲茶,通常都要預早d 來攞位。。平時都好多人下。。尤其疫情後限聚令二至四人一枱,好多時來到都要等!疫情後,坐位安排空間寬闊左,枱與枱之間無咁迫點心新鮮即叫即蒸!至愛叉燒餐包。。而家吾係咁多地方有得食,新鮮出爐,咬落飽軟熟,餡叉燒同醬汁比例剛好,吾會好有槳糊感覺!基本點心。。炸雲仔剛炸起,皮超脆蝦爽口!腸粉,燒賣保持穩定,腸粉皮厚薄適中,做得吾錯。牛栢葉吾會太韌咬吾到,有d 地方真係做到好似擦紙膠咁咬吾開的😆!糯米卷細細個味道帶甜,口感吾會軟糯,好味灌湯餃餡料有蝦,蟹柳,肉粒等,算豐富。。!服務方面吾錯,疫情中樓面侍應算多足夠招呼茶客!衛生情況好!價錢方便同區來講較高點。。以上午餐每人$150左右

疫情後,坐位安排空間寬闊左,枱與枱之間無咁迫

點心新鮮即叫即蒸!
灌湯餃餡料有蝦,蟹柳,肉粒等,算豐富。。!