我地一入到去, 同其他餐廳相比, 已經有不一樣既, 入到去果然好有家的感覺。職員安排左房比我地, 之後佢就介紹一下餐廳既招牌菜。呢度雖然話私房菜, 但都有好多菜式比客人選擇, 。我地點左幾道菜, 分別係花雕蛋白蒸蟹、蘋果咕嚕肉、黃金四季豆同糯米雞。花雕蛋白蒸蟹一黎到已經令我地好驚訝, 隻蟹好大隻, 蟹蓋中都有唔少蟹膏, 蟹鉗好大好多肉, 好鮮甜, 蛋白好嫩滑, 有些少花雕味, 更有濃郁蟹既鮮味, 蛋白吸收哂所有精華。邊個話糯米雞係無雞? 呢度糯米雞一打開就有一大隻雞, 糯米飯已經入哂味, 黏度恰度好處,粒粒分明, 而雞肉好嫩, 兩者一齊食, 更加好味!蘋果咕嚕肉就真係第一次試咁既配搭, 咕嚕肉炸得好香脆, 仲有陣陣蘋果香味, 食落酸酸甜甜幾開胃, 估唔到咁既配搭都可以比佢諗到, 帶比我地新鮮感, 蘋果同咕嚕肉都可以係埋一齊!我地都清得七七八八, 最後一定唔少得甜品!芒果布甸做成鯉魚型, 好可愛。水塘變作花奶, 花奶好香滑, 芒果布甸入口即溶。食左咁多道菜, 最後食一道甜品畫上完美既句號。呢度無論環境同菜式都比到我家既感覺, 果然係私房菜!

職員安排左房比我地, 之後佢就介紹一下餐廳既招牌菜。
呢度雖然話私房菜, 但都有好多菜式比客人選擇, 。
我地都清得七七八八, 最後一定唔少得甜品!
呢度無論環境同菜式都比到我家既感覺, 果然係私房菜!