2009-07-13 31 views
諗住hea得耐d, 所以上網search下tst有咩好cafe, 見到呢度好似幾多"好評", 於是打黎訂位, 點知7.15pm去到, 無人囉, 直至到我地9pm走, 先得幾個後生仔黎講番佢既食物先, 有set dinner 既, 我地叫左海鮮意大利飯, 同埋鴨胸意粉, set dinner包括前菜,餐湯餐飽, 飲品是日既前菜係雜果沙律, 呢個好似好甜,唔知係咪加左糖水餐湯: 忌廉粟米湯, 呢個真係好正, 仲要加埋牛油多士, 好正主菜: 個飯就一般喇, d汁多左d, 搞到好似好杰好濕咁, 海鮮唔夠多反而個意粉ok d, 鴨胸唔會差得去邊, 都幾林, 個汁都ok架, 但好似d意粉唔係太入味囉飲品叫左雜莓花茶, 壺上, 不過無加蜜糖架, 所以煲煲下, 覺得酸其實成晚唔係人多, 但侍應既效率就慢左d囉, 入座唔會主動比水我地, 要問先有喇, 佢好似做完一樣先一樣, 好奇怪, 可能呢度cafe, 係hea掛但一讚既係佢既環境, 真係幾舒適既, 又近mtr,夠方便

講番佢既食物先, 有set dinner 既, 我地叫左
海鮮意大利飯, 同埋
鴨胸意粉, set dinner包括前菜,餐湯餐飽, 飲品
是日既前菜係雜果沙律, 呢個好似好甜,唔知係咪加左糖水

但一讚既係佢既環境, 真係幾舒適既, 又近mtr,夠方便
2009-07-09
$100 (Dinner)