2006-06-05 7 views
今天是呀J從上海回港後與他的第一個晚餐。由於想找個地方可以慢慢傾,最好就係上樓cafe啦!而呢度聽過有貓又有貓貓精品,就上去見識一下,上次星期六上去,full house,唯有去了下面的Private C,食物好一般!今次星期日上去,但好少人,星期六同日真係好大分別。上到去見唔到貓貓,原來佢地係間房入面訓覺覺豬,一隻黑白、一隻啡白,兩隻都好肥好大隻。我地叫了dinner set,加十五元要了兩個特飲,我要了野菌磨菇汁煙三文魚長通粉,J 要了茄子肉醬煙鴨胸意粉,份量唔多,但個通粉及意粉的質感都ok唔會太淋,個磨菇汁好味!J覺得都ok,以上樓caf撉食用水準來說都ok,但呢個價錢,差唔多七十元一個($58+$15),如果跟埋湯同埋包(+$10),要成近九十元一個餐,以呢個價錢在其他餐廳可以食得更好!不過我地可以慢慢傾,又唔嘈,都值得的。可能今次無咩人所以覺得好坐啦!