今日去左旺角行街,食晏時間條街咁熱,見到有間食粉麵嘅都幾啱呢d天氣食,所以就入去試下。越式生牛肉湯河(蔬菜粉)🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️呢間幾特色就係用蔬菜粉,我就未試過,似泰國彩虹河粉咁,味道正常不過好健康咁😝講返個主菜,湯底唔會有味精味,牛肉始終係新鮮牛肉都有肉味又嫩滑,整體唔錯,推介!越式燒頸肉🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️大家見呢份其實係細份嚟,估唔到都有咁多舊,而且又大大塊,呢個幾抵食,有驚喜。蜜糖薑茶🅰️🅰️🅰️🅰️好重薑味,感覺好足料咁,甜甜地用嚟解一解豬頸肉嘅油香就啱啱好,呢杯幾推薦大家試下。係旺角區街頭有間舒舒服服食餐粉麵,又唔係食遊客價錢嘅小店麵幾值得支持,尤其係佢地員工好好笑容,用餐體驗愉快,推薦大家過開嚟搵食試下!

越式生牛肉湯河(蔬菜粉)🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️

越式燒頸肉🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️