2021-07-20 199 views
今日收工之後,約咗個friend食飯傾吓偈,我哋去咗The Pizza Project🤤。餐廳環境好舒服,店員都好nice👍🏻,會主動介紹有咩推介,而且又唔會話好急,就算我哋傾咗好耐,店員都無唔耐煩,仲問我哋嘅食後感😆!-🍴CARBONARA PIZZA 🍕($140) - 主要有蛋、煙肉、芝士同蕃茄醬,即叫即整嘅pizza😋,仲要焗得好金黃。係每一片pizza都會有隻細蛋,🍳仲要係流心嘅。整體pizza鹹香鹹香,煙肉嘅香味加上蛋汁,一啲都唔違和😚!-🍴PICI TIRAMISU ☕️($65) - 當然唔少得飯後甜品,Tiramisu係用杯裝,面層佈滿朱古力咖啡粉,下面係充滿奶香味🥛、同時亦好creamy 嘅醬,好好食!底部會有濕潤嘅麵包🍞,超香咖啡味。-🍴WHITE CHOCOLATE MOUSSE 🍫($65) - 依個係朋友嘅甜品,不過也米😍都食咗一啖。裏面會有Raspberry jam同mixed nuts。果醬令到杯甜品無咁膩🤣,而果仁增添咗唔同嘅口感,整體都好唔錯!