2024-01-23 1193 views
天氣開始涼涼地,朋友想搵個舒服啲嘅地方輕輕鬆鬆傾吓計,所以揀咗呢一間可以坐室外嘅餐廳。.餐廳個Menu不時都會轉,所以OpenRice上見到嘅都係只供參考,實質都係要睇返當日情況。價錢就唔算好平,不過位於K11 Musea入面,又唔算真係太貴~.食物質素唔錯,唯一美中不足係叫咗個steak with fries,但steak冇問我地要幾成熟,所以上枱覺得有啲過熟有啲韌,fries就幾好味。.另外叫咗個taco味道都唔錯,醬汁仲分開上,方便啲控制份量同卡路里哈哈。仲叫咗個辣味三文魚poke,比較少見到嘅口味,唔錯唔錯。.至於甜品同飲品都係不過不失,係正常餐廳嘅水準。但如果期望食到啲好好食或者好驚艷嘅野,呢度就未必滿足到你,不過整體嚟講都係一個聚會嘅好地方。